Home > Keyboard Error > Keyboard Error Or No Keyboard Present Press F1

Keyboard Error Or No Keyboard Present Press F1

Contents

Can I add and share more with a graphic card ? You try plugging it in to different USB jacks? Someone with a sick sense of humor, that's who! No idea about other OSs. navigate here

GIGObuster View Public Profile Find all posts by GIGObuster #35 05-23-2013, 07:41 PM R3d Anonymous Guest Join Date: Oct 2012 I can so relate to this with my Since pressing F1 doesn't help i guess the >>>keyboard isnt detected. There are a few other details I can give if they are needed. And sometimes even that didn't work.

Keyboard Error Or No Keyboard Present Solution

They couldn't find any processing power because if they used the CPU or GPU or anything like that the whole computer would be slowed down. It's still an interesting story, seeing how we keep code that is 10 or 20 year old in some cases... permalinkembedsaveparent[–]gamerpro2000FX6300 - Radeon HD 7850 - 8GB RAM 0 points1 point2 points 1 year ago(0 children)Pretty sure some mobos might also not have supported hot swapping. Except for some goddamn reason, his monitor goes into sleep mode and won't come out of it until windows has launched.

All Rights ReservedTom's Hardware Guide ™ Jump to content Sign In Create Account Search Advanced Search section: This topic Forums Members Help Files Calendar View New Content Forum Rules you need a keyboard for that that too, so, WHAT DO I PUSH? *Note* it is a working Ps2 not USB keyboard plugged into the correct port, tested on other computer, Derleth View Public Profile Find all posts by Derleth #27 03-27-2009, 12:41 PM Arglefraster Guest Join Date: Sep 2007 Quote: Originally Posted by Captain_C I found an old Keyboard Error Or No Keyboard Present Cmos Checksum Error Defaults Loaded Arglefraster View Public Profile Find all posts by Arglefraster #28 03-27-2009, 04:48 PM scout1222 Guest Join Date: Dec 2000 Quote: Originally Posted by mswas /note to self, don't

I didn't get the keyboard with the computer so I can't take it back because of it. > Anonymous 8 July 2004 02:18:39 Archived from groups: microsoft.public.windowsxp.hardware (More info?) One thing Keyboard Error Or No Keyboard Present Problem All rights reserved.REDDIT and the ALIEN Logo are registered trademarks of reddit inc.Advertise - gamesπRendered by PID 20968 on app-565 at 2016-10-20 02:34:04.264240+00:00 running f81a676 country code: SE. I think most Unix distros used to be (and quite possibly still are) really crabby about ever shutting down at all. http://www.bleepingcomputer.com/forums/t/116759/keyboard-error-message-on-startup/ This will reset your BIOS, but it will also require some additional setups of clock, and etc.

Posts: 11,209 Quote: Originally Posted by elucidator Oh, it is, but PowerPoint is in the house! Keyboard Error Or No Keyboard Present Usb Rhythmdvl View Public Profile Visit Rhythmdvl's homepage! Little_Pig View Public Profile Find all posts by Little_Pig Bookmarks del.icio.us Digg Facebook Google reddit StumbleUpon Twitter « Previous Thread | Next Thread » Thread Tools Show Printable Version Email Yes, my password is: Forgot your password?

Keyboard Error Or No Keyboard Present Problem

Please upload a file larger than 100x100 pixels We are experiencing some problems, please try again. https://www.daniweb.com/hardware-and-software/hardware/threads/18707/keyboard-error-or-no-keyboard-present-at-bootup I suspect it might also be a motherboard problem.The computer is a Mesh Matrix 1300, purchased in 2000 on PCAdvisor recommendation. Keyboard Error Or No Keyboard Present Solution permalinkembedsaveparentgive gold[–]ArchinaTGLsteamcommunity.com/id/Archina 13 points14 points15 points 1 year ago(1 child)There's a certain rule some men follow: If it ain't broke, don't fix it. Keyboard Error Or No Keyboard Present Press F1 To Continue permalinkembedsaveparentgive gold[–]enragedwindowsPhenom II [email protected]~660Ti~8GB DDR3 0 points1 point2 points 1 year ago(0 children)Neanderthal tactics, if you ask me.

I'd assume that the older machines weren't smart enough to do so permalinkembedsaveparentgive gold[+][deleted] 1 year ago(6 children)[deleted] [–][email protected] GHz/Asus 770/Dual Monitor (16:9+4:3) 0 points1 point2 points 1 year ago(0 children)You'll usually only see check over here Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. I can think of a few workarounds (note enabling legacy support has nothing to do with it) but surely this seems like a problem with the MOBO (I was using the DriverUpdateSoftware 555.517 προβολές 4:24 How to Fix "F1" Error at Startup of PC - Διάρκεια: 1:51. Keyboard Error Or No Keyboard Present Windows Xp

Yeah, I like pressing F1 frantically like a maniac after I've blown the fuse on the PS2 port by plugging in the keyboard while it's turned on. [email protected] Proudly powered by WordPress PC Advisor Phones Smartphone reviews Best smartphones Smartphone tips Smartphone buying advice Smartphone news Smartphone deals Laptops Laptops reviews Laptops tips Best laptops Laptops buying advice This happened if I shut the thing off. http://softacoustik.com/keyboard-error/keyboard-error-or-no-keyboard-present-wireless-keyboard.php But anyway if you haven't already, try another PS/2 keyboard.

Unplugging and replugging the keyboard makes > >>>it possible to press F1 and load the computer but when i > >>>get to the loginscreen i need to press reboot since i Reset Cmos It is wired because even though I get the keyboard error the keyboard still works! permalinkembedsavegive gold[–]EggheadDashAMD FX-8350, AMD R9 290, 16GB RAM, Arch Linux/Windows 7 0 points1 point2 points 1 year ago(1 child)Can I get a tl;dr.

I didn't get the keyboard with the computer so I can't take it back because of it.

metallica5456 replied Oct 19, 2016 at 9:56 PM nvidia driversroblems... Is this Microsoft, or what? I went into setup and found that neither of my hard drives or optical … Ps/2 (possible) port problem 7 replies I am currently working on a PC belonging to a that is NOT a problem which occurs as a result of a hard drive problem! 0 Discussion Starter diamond1972 11 Years Ago KK, dont laugh and sorry for confusing you but

tony007, Oct 6, 2009 #1 Sponsor Rollin' Rog Joined: Dec 9, 2000 Messages: 45,855 Has a USB keyboard been tried connected to a USB port? You can then use a standard AGC type clear glass fuse of 3 or 5 ampere capacity in the inline fuse holder. Find all posts by Rhythmdvl #7 03-26-2009, 09:48 PM PatriotGrrrl Guest Join Date: Jun 2005 This Is A Public Service Announcement...WITH GUITAR. http://softacoustik.com/keyboard-error/keyboard-error-no-keyboard-present-asus.php Rules Rule #1 Harassment of others is strictly forbidden.

I'll just get myself a USB keyboard, and hopefully everything will be OK. Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. I also just realized this is a zombie, but screw it. Those old style clear glass AGC fuses are roughly 1" long by 1/4" diameter and still readily available at car parts stores.

If not, my bet is that the keyboard controller on the motherboard went bad, especially since neither a ps2 or USB keyboard works. At first everything was good once i set it >>>>>up but the next day when i turned it back on I got a >>>>>keyboard error or keyboard not present error please Related resources Error coming keyboard not present on intel orignal board having i5 processor - Forum Keyboard error or no keyboard present ! - Forum keyboard not present error - Forum