Home > Labview Error > Labview Error 61499

Labview Error 61499

And I did what all possibilities with VI nothing worked. You can try a few workarounds to see if it will help: Try changing the compiler Design Strategy to Timing Performance. I probably should put this in a different post, but as it's the same code I'm using, I'll mention it here. It's also possible to get this error while editing an FPGA VI. http://softacoustik.com/labview-error/labview-error-6.php

You can delete the file since it will be recreated correctly during the next FPGA VI compile. It is urgent, please. I'm not seeing a lot of documentation on Error -61499, but I did notice that the last line in Knowledgebase: Error -61499 in LabVIEW FPGA sounds similar to your resolution of Try to compile again after deleting the dll.

The failure only occurs when using custom socketed Component-Level IP (CLIP) with global clock rates greater than 400MHz. Could there be some issue with the Virtex II and LV 2012 onwards? 0 Kudos Message 4 of 14 (1,250 Views) Reply 0 Kudos Re: fpga Jed_Davidow Active Participant ‎12-16-2013 01:02 The problem I found with the FPGA code was ALL of the I/O had become disconnected (red X's) inside the FPGA code. Make sure that it is installed here and not somewhere with a deep path or any foreign characters in the directory name. -----David_L | Certified LabVIEW Architect | Senior Product ManagerLabVIEW

Go to Solution error -61499 occurred at Compileinstructions.txt. this FIFO issue cleared), however after about 5 minutes the compile returned an error stating theXilinx tool had run out of memory (2Gb of RAM fitted to this machine). When I did, I got: error -61499 occurred at Compileinstructions.txt. Show Search Box Search: * Quick Links Links My posts Test your skills Recent posts Create content Article Blog entry Questions Tips Top Posts Latest postMost read How To Fix Dell

That ran for 45 minutes before I gave up. Yesterday while making some changes to the host code I got an error stating I needed to recompile the FPGA code. Search your user Temp directory for the file named perl58.dll. http://digital.ni.com/public.nsf/allkb/60CCBE0D8D6C844E862579C3006265E4 Help about websites powered by How to solve Windows Activation Give me example of application Error appears when tries to login How to create php press release Home > Solution Categories

I tried with new project in that have given only an analog input with an indicator connected with it, but still I am getting compilation error. However you can continue with no problem. Can i continue with the others installation? I also compiled for a 7853R and this took 40 minutes.

After upgrading this i5, I let it run all afternoon and just gave up after 3 hours 45 min. I restart Labview and sometimes it will ask to recover other times it will just start. If none of this helps, you will unfortunately have to reinstall the software. Username: * Username Password: * Password Create new account Request new password Search this site: Primary links Home Solutions ArticlesView Articles BlogsView Blogs QuestionsView Questions Unanswered Answers not accepted Solved answers

Since that point I have been getting this same memory usage issue every few times I attempt to compile, at which point I switch between the 2 7833R targets in my http://softacoustik.com/labview-error/labview-error-ni-488.php Answered Your Question? 1 2 3 4 5 Document needs work? That is running now and it's at 25m, still translating. As for the problem, did you look at the ideas that the previous poster added?

I am up against a deadline to modify this code. And the dll, i delete all the files which were in the Temp so that it can create new ones and it is fine. About a year ago, on a similar but different project I also attempted to port my code developed in Labview 2011 SP 1 across to Labview 2012 and had the same have a peek at these guys Please contact National Instruments technical support at ni.com/support.

During compilation, I receive the following error:Error -61499 occurred at an unidentified locationPossible reason(s):LabVIEW FPGA: An internal software error in the LabVIEW FPGA Module has occurred. Answered Your Question? 1 2 3 4 5 Document needs work? That was strange since I didn't change anything in the FPGA code.

I did a research on this issue and I confirm that sometimes (depending on the size of the project) 2GB of RAM is not enough to successfully compile the project.

Primary Software: LabVIEW Modules>>LabVIEW FPGA Module Primary Software Version: 2011 Primary Software Fixed Version: N/A Secondary Software: Driver Software>>NI-RIO Hardware: Reconfigurable I/O (RIO) Problem: I am compiling an FPGA VI for Thank you. Another test: Created a very simple VI, nothing but two I16s adding, no loop. Now I get an error when I compile. (The 2013 package is still installed).Looking this up, the advice is to reinstall all the 2012 tools.

When you open the .txt file and look through it, you will be able to see any warnings and/or fatal errors that occurred to result in the crash. Everything compilation was ok, I have done many times, and the VI worked according to my expectation the real time hardware communicating was going well, untillabviewstarted giving me an error while I happen after the in-between file window closes, but before compile server started. check my blog I was getting another strange error when building this new project under LV 2011 SP1, so decided tosee if LV2013 would clear this issue.

I have the problem fixed, at least I am able to compile the FPGA code. Poor|Excellent Yes No Document Quality? All rights reserved. I try to reinstall the fpga module but the error is still there.

What's going on here? Hello there Roger, Looks like something went very wrong with your software. Thanks. Please contact National Instruments technical support at ni.com/support.Additional Information: There is no error pathReturn Code: -3001How do I resolve this error?

I probably can't post my code (I'll run it by the powers that be on Monday) but if you have any suggestions as to where to look for possible problems I Switching does seem to temporarily fix the problem, if I stay with the same target the problem does seem to repeat. Memory usage of the compiler has significately been improved in LabVIEW 2013. I could understand if the PC was right on the 2Gblimit while compiling and sometimes getting nudged just over, but that isn't what's happening as a successful compile stays at 1.2Gb

Solved! I changed some of the FIFO settings (assigned number of elements and arbitration settings), but still had the problem. Cheers!TJ G 0 Kudos Message 8 of 14 (1,176 Views) Reply 0 Kudos Re: fpga Jed_Davidow Active Participant ‎12-17-2013 02:00 PM Options Mark as New Bookmark Subscribe Subscribe to RSS Feed Does this sound like my Labview Install is hosed up and my Xilinx compiler is missing or broken?

Let us know if you see this again. My Profile | RSS | Privacy | Legal | Contact NI © 2014 National Instruments Corporation. Please Contact NI for all product and support inquiries.