Home > Linker Error > Linker Error Powerbuilder

Linker Error Powerbuilder

Bytes or Characters? The size of an ANSI character is a single byte. Then it simply finishes... ??? -- Dave Hauze317-650-1946dhauze@email.uophx.edu "David Hauze" wrote in message news:472f833e$1@forums-1-dub... Join Us! *Tek-Tips's functionality depends on members receiving e-mail. http://softacoustik.com/linker-error/linker-error-c0-asm.php

RE: project generation error (Link Error) KKCS (Programmer) 5 May 03 15:02 Thanks pgmguy i have the same prob overhere. The PBNI SDK is Unicode-enabled as well; however, developing Unicode-safe applications in C++ is more challenging than doing so in PowerScript. Talk With Other Members Be Notified Of ResponsesTo Your Posts Keyword Search One-Click Access To YourFavorite Forums Automated SignaturesOn Your Posts Best Of All, It's Free! PowerBuilder 10 applications are able to process and display information in multiple languages using the UTF-16 character encoding.

Forums Archive > PowerBuilder > General Discussion > "Migrated App from PB 10.5 to PB 11 - No EXE created when deployed" Migrated App from PB 10.5 to PB 11 - Thanks for you help in advanced. When trying to deploy I reach "Inspecting application libraries" and then ----Finished deploy of.. PB will run the program without error off the "Run" button, but it won't allow me to make an executable.

It does say simply:   "Linker: Error" "Finished Errors (15:30:00)"   Just this morning I migrated a DIFFERENT application to PB11 from PB10.5 and it worked fine, creating the appropriate .EXE The last line before it says "Finish deploy of..." is "Inspecting Application Dependencies". The last line before it says "Finish deploy of..." is "Inspecting Application Dependencies". In the meantime powerbuilder creats an obj file (somewhere!).Can someone help me out with it RE: project generation error (Link Error) KKCS (Programmer) 8 May 03 23:54 got it damn.

Individual products have links to the respective forums on SCN, or you can go to SCN and search for your product in the search box (upper right corner) to find your Other Unicode Pests to Watch Out For If your PBX exposes a visual control that uses MFC, you must link against the Unicode version of the MFC library (either static or Chris > >> ISUG - NA RUG Director > >> http://chrispollach.pbdjmagazine.com > >> > >> > >> wrote in message > >> > news:[email protected] with the >> > error "Linker:Errors".

Still the same problem... It cannot handle the path: "C:\Documents and Settings\john.smith\My Documents\. . ."So just change the path for these directories to something simple like "C:\TEMP".This is how you fix it in Windows XP I can find nothing out of the ordinary... Any ideas? -- Dave Hauze317-650-1946dhauze@email.uophx.edu David Hauze Posted on 2007-11-05 20:57:49.0Z From: "David Hauze" Newsgroups: sybase.public.powerbuilder.generalReferences: <[email protected]>Subject: Re: Migrated App from PB 10.5 to PB 11 - No EXE created when

Ted Zimmerman [Sybase] Posted on 2008-03-31 21:14:25.0Z Sender: [email protected]: Ted Zimmerman [Sybase]Newsgroups: sybase.public.powerbuilder.generalSubject: Re: linker errorX-Mailer: WebNews to Mail Gateway v1.1tMessage-ID: <[email protected]>References: <[email protected]>NNTP-Posting-Host: 10.22.241.41X-Original-NNTP-Posting-Host: 10.22.241.41Date: 31 Mar 2008 13:14:25 -0800X-Trace: forums-1-dub more info here Once I did that, I had to go through the code and prefix every quoted string expression with the L constant, e.g.: MessageBox(NULL, L"World", L"Hello", MB_OK); "This isn't too bad," I It seemed like the migrated project was corrupt or did not contain enough build information for some reason.       Also, what type of EXE are you trying to build?   Regards Listing 1 contains a useful routine to determine the type of a given file.

Register now while it's still free! http://softacoustik.com/linker-error/linker-error-in-c.php Are you aComputer / IT professional?Join Tek-Tips Forums! The pbnimd.h header files contain the #include statement. Forums Archive > PowerBuilder > Powerscript > "PB 6.0 (NT) Confusing Linker Error" PB 6.0 (NT) Confusing Linker Error 2 posts in Powerscript .

If your code needs to work under both PowerBuilder 9 and 10, you should use the TCHAR constructs to avoid having to maintain two separate versions of the source. © 2008 When trying to deploy I reach "Inspecting > application libraries" and then ----Finished deploy of.. > with the error "Linker:Errors". > Any ideas where I should start to look? > (PB Failed! http://softacoustik.com/linker-error/linker-error.php Converting PBXs from ANSI to Unicode requires careful planning before making code changes.

All new questions should be directed to the appropriate forum at the SAP Community Network (SCN). SolutionsBrowse by Line of BusinessAsset ManagementOverviewEnvironment, Health, and SafetyAsset NetworkAsset Operations and MaintenanceCommerceOverviewSubscription Billing and Revenue ManagementMaster Data Management for CommerceOmnichannel CommerceFinanceOverviewAccounting and Financial CloseCollaborative Finance OperationsEnterprise Risk and ComplianceFinancial Planning An Error's tab pops up, but I do not see any errors as you typically would (in Blue).

Include and Library File Locations When using Microsoft Visual C++ to build PBXs for both PowerBuilder 9.0 and 10.0, you more than likely have your development environment set up as illustrated

Builds OK, Runs OK from PB ide. Can you try allocating a TEMP folder (something like C:\Temp) and changing your environment variables as follows: a) remove the User TEMP/TMP entries and b) add the TEMP/TMP variables in the If your PBX is using STL (Standard Template Library), be sure to read Taka Muraoka's excellent article on the Code Project Web site (www.codeproject.com/vcpp/stl/upgradingstlappstounicode.asp) - it contains a variety of highly Unicode characters, on the other hand, require two (or even more) bytes.

with the error "Linker:Errors". Last posting was on 2008-11-07 16:50:02.0Z HH Posted on 2008-11-07 08:53:54.0Z Sender: [email protected]: HHNewsgroups: sybase.public.powerbuilder.generalSubject: Powerbuilder 11.1 Linker:ErrorsX-Mailer: WebNews to Mail Gateway v1.1tMessage-ID: <[email protected]>NNTP-Posting-Host: 10.22.241.41X-Original-NNTP-Posting-Host: 10.22.241.41Date: 7 Nov 2008 00:53:54 -0800X-Trace: I've not used PB since version 7 so any help on debugging this problem would be greatly appreciated. http://softacoustik.com/linker-error/linker-error-in-c-tv-lib.php Everything is running fine in the development environment but when I deploy, I'm getting a "Linker: Errors".

It does say simply:   "Linker: Error" "Finished Errors (15:30:00)"   Just this morning I migrated a DIFFERENT application to PB11 from PB10.5 and it worked fine, creating the appropriate .EXE The powerbuilder I am using is version 6.5 and the OS is Window NT.If you had any of this problem before and solved it please let me know.Thanks. You do this by clicking the EDIT button.Do the same for the "TMP" variable. PB will run >the program without error off the "Run" button, but it won't allow me to >make an executable.

I wonder if its related to the old "Linkage Editor" restriction if you use a TEMP location where the path has spaces in it?